#STA voor jezelf

trainingen in empowerment xxl

Back 
To 
Basic


STA
voor jezelf

Wat jouw wensen, verlangens, dromen ook zijn. Er is er maar eentje die ze kan scoren. Yep, jij. 

Zelf moet ik me soms helpen herinneren. Dat ik het mag. Dat ik mag gaan voor mijn dromen en verlangens. Dat ik niet altijd eerst dit en dan dat en vooral dat ik niet eerst hoef te kijken wat een ander nodig heeft. 

Ik weet inmiddels wel hoe dat komt. Ergens onderweg in mijn leven ben ik gaan geloven dat ik het niet helemaal waard bent om supergaaf gelukkig te zijn. Daarom doe ik zo vaak niet wat ik me voorneem.

In mijn werk zie ik dat bij veel andere vrouwen ook. 

Daarom heb ik deze training ontwikkeld. Want als je jezelf alles gunt doe je vanzelf wat goed voor je is.

Dik kans dat je jezelf in de weg zit. Met oude shit waar je liever niet naar kijkt. Een idee over jezelf dat je ooit bent gaan geloven... dat je niet goed genoeg bent bijvoorbeeld. Bullshit natuurlijk, maar ja... je geloof het toch echt. Zolang het daar ligt, blijf je ploeteren. Dusssssssssss... gaan we ff door de ellende heen om daarna fris & fruitig verder te huppelen.

Je haalt boven water wat jou frustreert en ik reik je handvatten om ermee te dealen, zodat je wél gaat voor wat van jou is. Zodat je haalbare doelen stelt en durft te scoren. Smooth en easy, want dat veranderen moeilijk is, is ook maar een idee...

Back to basic is the key en serieus, het werkt! ♥