#STA voor jezelf

trainingen in empowerment xxl

Ken je dat? Dat je jezelf zo lekker kunt verliezen in de liefde? Als je je die leukerd aan je haakje hebt en echt wilt dat ie blijft. Lig je opeens in een tent terwijl je een hekel hebt aan kamperen, ben je aan het kickboxen terwijl je eigenlijk een enorme couch patatoe bent of zit je met een oranje muts op naar voetbal te kijken terwijl je liever een boek zou lezen.

Of erger nog, je vergeeft hem allerlei fouten die jouw vriendinnen achter hun oren doen krabben, maar "nee, echt, je begrijpt waarom hij doet wat hij doet... hij bedoelt het niet zo rot... hij is nu eenmaal zo... hij houdt echt wel van je..." blablabla.

En ja, natuurlijk kun je naar elkaar toegroeien en ergens ingroeien, natuurlijk kun je van elkaar leren om het beter te doen, elkaar te begrijpen en aan te voelen en af en toe een compromis sluiten is niet erg. 

Jouw behoeften zijn echter jouw behoeften, jouw wensen jouw wensen en wat je echt niet wilt, dat wil je gewoon niet. Hoe leuk hij ook is... of lijkt.

Een tijdje kun je daar best op inleveren, maar je houdt het niet vol. Uiteindelijk loopt het stuk.

Dus, kun je maar beter duidelijk zijn en voor jezelf staan. Hoe jij dat doet stellen we scherp in deze training. We checken waarom jij (voor je gevoel?) altijd zoveel water in de wijn doet of waarom je altijd weer op die 'foute man' valt. Je leert wat jouw valkuilen zijn en waarom én je leert ze te omzeilen.

In 3 stappen ga je staan voor jezelf en nooit meer anders, omdat jij de cake bent. ♥